BAS EN 15634-5:2024

Прехрамбени производи - Детекција алергена у храни методама молекуларне биологије - Дио 5: Бијела слачица (Sinapis alba) и соја (Glicin max) - Квалитативна детекција специфичних ДНК секвенци у бареној кобасици PCR-ом у реалном времену


Опште информације
Статус: Важећи
Број страна: 17
Језик: Енглески
Издање: 1.
Метода усвајања: Proglašavanje
Датум објаве: 01.07.2024
Технички комитет:
...

Апстракт
This document specifies a procedure for the qualitative detection of species specific DNA from white mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) in cooked sausages using singleplex real-time PCR based on the genes MADS-D (mustard) and lectin (soya).

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
  • EN 15634-5:2023, идентичан

Веза са BAS стандардима