BAS CEN/TS 15634-5:2017

Prehrambeni proizvodi — Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije — Dio 5: Bijela slačica (Sinapis alba) i soja (Glicin max) — Kvalitativna detekcija specifičnih DNK sekvenci u barenoj kobasici PCR-om u realnom vremenu


Опште информације
Статус: Повучен
Број страна: 13
Језик: Енглески
Издање: 1.
Метода усвајања: Proglašavanje
Датум објаве: 23.08.2017
Технички комитет:
...

Апстракт
This Technical Specification specifies a procedure for the qualitative detection of species specific DNA from white mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) in cooked sausages using singleplex real-time PCR based on the genes MADS-D (mustard) and lectin (soya) [1]. A mustard content of 10 mg/kg or greater and a soya content of 10 mg/kg or greater can be detected with a probability of > 95 %.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
  • CEN/TS 15634-5:2016, идентичан

Веза са BAS стандардима