prBAS ISO 17646:2026

Rapid detection of moisture content in fresh meat — Low-field nuclear magnetic resonance (LF-NMR) method


Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:24
Метода усвајања:Korice
Језик:engleski
Издање:2.
Датум реализације:31.10.2025
Предвиђени датум наредне фазе:13.11.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.120.10, Meсo и мeсни прoизвoди

Абстракт
This document specifies requirements for rapid determination of moisture of fresh meat based on low-field nuclear magnetic resonance (LF-NMR) technology. This document is applicable to the rapid detection of moisture in fresh meat.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
ISO 17646:2025, идентичан

Радни материјал

Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се