prBAS ISO 17646:2026
Rapid detection of moisture content in fresh meat — Low-field nuclear magnetic resonance (LF-NMR) method
Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:24
Metoda usvajanja:Korice
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Datum realizacije:31.10.2025
Predviđeni datum naredne faze:13.11.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.120.10, Meso i mesni proizvodi
Apstrakt
This document specifies requirements for rapid determination of moisture of fresh meat based on low-field nuclear magnetic resonance (LF-NMR) technology.
This document is applicable to the rapid detection of moisture in fresh meat.
Životni ciklus
...
Izvorni dokument i stepen usklađenosti
ISO 17646:2025, identičan
Radni materijal
Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se