prBAS ISO 17646:2026

Rapid detection of moisture content in fresh meat — Low-field nuclear magnetic resonance (LF-NMR) method


Opće informacije
Status:Projekt
Broj stranica:24
Metoda usvajanja:Korice
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Nadnevak realizacije:31.10.2025
Predviđeni nadnevak naredne faze:13.11.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.120.10, Meso i mesni proizvodi

Apstrakt
This document specifies requirements for rapid determination of moisture of fresh meat based on low-field nuclear magnetic resonance (LF-NMR) technology. This document is applicable to the rapid detection of moisture in fresh meat.

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
ISO 17646:2025, identičan

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Пријавите се