BAS EN ISO 712-1:2025
Житарице и производи од житарица - Одређивање садржаја влаге – Дио 1: Референтна метода
Опште информације
Статус: Важећи
Број страна: 20
Језик: Енглески
Издање: 2.
Метода усвајања: Proglašavanje
Датум објаве: 18.06.2025
Технички комитет:
...
Апстракт
This document specifies a routine reference method for the determination of the moisture content of cereals and cereal products.
This document applies to: wheat, rice (paddy, husked and milled), barley, millet (Panicum miliaceum), rye, oats, triticale, sorghum in the form of grains, milled grains, semolina or flour.
The method is not applicable to maize and pulses.
NOTE For moisture content determination in maize, see ISO 6540[5]; and for pulses, see ISO 24557[7].
Животни циклус
...
Изворни документ и степен усаглашености
- EN ISO 712-1:2024, идентичан
- ISO 712-1:2024, идентичан