prBAS ISO 21121:2026

Spices and condiments — Dried lime (whole, slices and ground) — Specification


Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:9
Метода усвајања:Korice
Језик:engleski
Издање:1.
Датум реализације:31.10.2025
Предвиђени датум наредне фазе:13.11.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.080.01, Вoћe, пoврћe и прoизвoди oд вoћa и пoврћa oпћeнитo

Абстракт
This document specifies requirements for dried lime (Citrus aurantifolia (Christm.) Swingle, Citrus latifolia Tanaka, family Rutaceae) in whole, slices and ground form. This document is also applicable to lime that has been dehydrated by the sun and artificially dried lime. Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
ISO 21121:2025, идентичан

Радни материјал

Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се