prBAS ISO 21121:2026

Spices and condiments — Dried lime (whole, slices and ground) — Specification


Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:9
Metoda usvajanja:Korice
Jezik:engleski
Izdanje:1.
Datum realizacije:31.10.2025
Predviđeni datum naredne faze:13.11.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.080.01, Voće, povrće i proizvodi od voća i povrća općenito

Apstrakt
This document specifies requirements for dried lime (Citrus aurantifolia (Christm.) Swingle, Citrus latifolia Tanaka, family Rutaceae) in whole, slices and ground form. This document is also applicable to lime that has been dehydrated by the sun and artificially dried lime. Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A.

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
ISO 21121:2025, identičan

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se