prBAS ISO 1003:2026

Spices and condiments — Whole/pieces and ground dried ginger (Zingiber officinale Roscoe) — Specification


Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:13
Метода усвајања:Korice
Језик:engleski
Издање:2.
Датум реализације:31.10.2025
Предвиђени датум наредне фазе:13.11.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.220.10, Mирoдиje и зaчини

Абстракт
This document specifies requirements for dried ginger (Zingiber officinale Roscoe) in whole/pieces and ground forms. Annex A specifies a method for the determination of calcium. Recommendations for storage and transport conditions are given in Annex B.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
ISO 1003:2025, идентичан

Веза са BAS стандардима

Радни материјал

Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се