prBAS EN 17972:2026

Food authenticity - Food authenticity and fraud - Concepts, terms and definitions


Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:12
Метода усвајања:Proglašavanje
Језик:engleski
Издање:1.
Датум реализације:13.11.2025
Предвиђени датум наредне фазе:10.03.2026
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
01.040.67, Прeхрaмбeнa тeхнoлoгиja (Рjeчници)
65.120, Tвaри зa хрaњeњe живoтињa
67.020, Прoцeси у прeхрaмбeнoj индустриjи
67.050, Oпћe мeтoдe зa испитивaњe и aнaлизу прeхрaмбeних прoизвoдa

Абстракт
This document provides technical definitions of terms relating to authenticity and fraud when referring to food products. All terms and definitions are in the context of food supply chains, but most of them can also be applied when referring to feed products and the feed supply chain.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
EN 17972:2024, идентичан

Радни материјал

Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се