BAS ISO 22935-3:2025
Млијеко и млијечни производи – Сензорне анализе – Дио 3: Упутства о методи за оцјену усклађености са спецификацијом производа за сензорна својства утврђена бодовањем
Опште информације
Статус: Важећи
Број страна: 11
Језик: Енглески
Издање: 2.
Метода усвајања: Korice
Датум објаве: 18.06.2025
Технички комитет:
...
Апстракт
This document specifies a general method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties based on sensory scoring and the use of a common nomenclature of terms.
The method is especially applicable in process and quality control performed regularly on a larger number of samples and/or with some time pressure and/or with a limited number of expert assessors available.
The results from the method can be part of product classification systems for domestic and international trade. This document does not apply to classification systems.
Животни циклус
...
Изворни документ и степен усаглашености
- ISO 22935-3:2023, идентичан