BAS EN ISO 3961:2019

Животињске и биљне масти и уља – Одређивање јодног броја


Опште информације
Статус: Важећи
Број страна: 16
Језик: Енглески
Издање: 3.
Метода усвајања: Proglašavanje
Датум објаве: 27.06.2019
Технички комитет:
...

Апстракт
This document specifies a reference method for the determination of the iodine value (commonly known in the industry as IV) of animal and vegetable fats and oils, hereinafter referred to as fats. Annex B describes a method for the calculation of the IV from fatty acid compositional data. This method is not applicable to fish oils. Furthermore, cold-pressed, crude and unrefined vegetable oils as well as (partially) hydrogenated oils can give different results by the two methods. The calculated IV is affected by impurities and thermal degradation products. NOTE The method in Annex B is based upon the AOCS Official method Cd 1c-85[10].

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
  • EN ISO 3961:2018, идентичан
  • ISO 3961:2018, идентичан

Веза са BAS стандардима