prBAS ISO 17645:2026
Dry-cured ham — Specification
Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:11
Метода усвајања:Korice
Језик:engleski
Издање:1.
Датум реализације:31.10.2025
Предвиђени датум наредне фазе:13.11.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.120.10, Meсo и мeсни прoизвoди
Абстракт
This document specifies the production and hygiene requirements for dry-cured ham and establishes a system of analytical methods to ensure the quality of dry-cured ham. This document also specifies the requirements for transport, storage, packaging and labelling.
This document is applicable to both dry-cured ham and non-ready-to-eat dry-cured ham. This document is also applicable to dry-cured ham production.
Животни циклус
...
Изворни документ и степен усаглашености
ISO 17645:2025, идентичан
Радни материјал
Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се