prBAS ISO 21921:2026
Oxidized starch in food applications — Specifications and test methods
Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:10
Метода усвајања:Korice
Језик:engleski
Издање:1.
Датум реализације:31.10.2025
Предвиђени датум наредне фазе:13.11.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.180.20, Скрoб и прoизвoди oд скрoбa
Абстракт
This document specifies the physical, chemical and microbiological requirements and test methods for oxidized starch in food applications.
Животни циклус
...
Изворни документ и степен усаглашености
ISO 21921:2025, идентичан
Радни материјал
Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се