nsBAS EN 15634-5:2024
Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 5: Mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR
Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:17
Метода усвајања:Proglašavanje
Језик:engleski
Издање:1.
Датум реализације:26.04.2024
Предвиђени датум наредне фазе:25.06.2024
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
Директиве:
882/2004, Regulation (EC) No 882/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 onofficial controls performed to ensure the verification of compliance with feed and food law, animal health and animal welfare rules
ICS:
07.100.30, Mикрoбиoлoгиja хрaнe
67.120.10, Meсo и мeсни прoизвoди
67.120.10, Meсo и мeсни прoизвoди
Абстракт
This document specifies a procedure for the qualitative detection of species specific DNA from white mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) in cooked sausages using singleplex real-time PCR based on the genes MADS-D (mustard) and lectin (soya).
Животни циклус
...
Изворни документ и степен усаглашености
EN 15634-5:2023, идентичан
Веза са BAS стандардима
Радни материјал
Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се