psBAS ISO 9232/A1:2025

Јогурт - Идентификација карактеристика микроорганизама (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus и Streptococcus thermophilus) – Амандман 1: Укључивање испитивања перформанси храњивих подлога и реагенса


Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:8
Метода усвајања:Korice
Језик:engleski
Издање:1.
Датум реализације:05.06.2025
Предвиђени датум наредне фазе:06.06.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
07.100.30, Mикрoбиoлoгиja хрaнe

Абстракт

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
ISO 9232:2003/Amd 1:2023, идентичан

Радни материјал

Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се