psBAS ISO 9232/A1:2025
Јогурт - Идентификација карактеристика микроорганизама (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus и Streptococcus thermophilus) – Амандман 1: Укључивање испитивања перформанси храњивих подлога и реагенса
Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:8
Метода усвајања:Korice
Језик:engleski
Издање:1.
Датум реализације:05.06.2025
Предвиђени датум наредне фазе:06.06.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
07.100.30, Mикрoбиoлoгиja хрaнe
Абстракт
Животни циклус
...
Изворни документ и степен усаглашености
ISO 9232:2003/Amd 1:2023, идентичан
Радни материјал
Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се