psBAS EN ISO 16140-4:2020/A1:2025

Микробиологија ланца хране - Валидација методе – Дио 4: Протокол за валидацију методе у једној лабораторији – Амандман 1: Валидација веће количине испитног дијела узорка за квалитативне методе


Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:11
Метода усвајања:Proglašavanje
Језик:engleski
Издање:1.
Датум реализације:05.06.2025
Предвиђени датум наредне фазе:06.06.2025
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
07.100.30, Mикрoбиoлoгиja хрaнe

Абстракт

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
EN ISO 16140-4:2020/A1:2024, идентичан
ISO 16140-4:2020/Amd 1:2024, идентичан

Радни материјал

Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се