nsBAS EN ISO 11746:2024

Rice - Determination of biometric characteristics of kernels


Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:12
Метода усвајања:Proglašavanje
Језик:engleski
Издање:2.
Датум реализације:26.04.2024
Предвиђени датум наредне фазе:25.06.2024
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.060, Житaрицe, мaхунaркe и прoизвoди oд житaрицa и мaхунaрки

Абстракт
This document specifies a method for the determination of the biometric characteristics of husked or milled rice kernels.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
EN ISO 11746:2022, идентичан
ISO 11746:2020, идентичан

Веза са BAS стандардима

Радни материјал

Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се