nsBAS EN ISO 11746:2024
Rice - Determination of biometric characteristics of kernels
Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:12
Метода усвајања:Proglašavanje
Језик:engleski
Издање:2.
Датум реализације:26.04.2024
Предвиђени датум наредне фазе:25.06.2024
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.060, Житaрицe, мaхунaркe и прoизвoди oд житaрицa и мaхунaрки
Абстракт
This document specifies a method for the determination of the biometric characteristics of husked or
milled rice kernels.
Животни циклус
...
Изворни документ и степен усаглашености
EN ISO 11746:2022, идентичан
ISO 11746:2020, идентичан
Веза са BAS стандардима
Радни материјал
Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се