nsBAS EN ISO 11746:2024
Rice - Determination of biometric characteristics of kernels
Opće informacije
Status:Projekt
Broj stranica:12
Metoda usvajanja:Proglašavanje
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Nadnevak realizacije:26.04.2024
Predviđeni nadnevak naredne faze:25.06.2024
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.060, Žitarice, mahunarke i proizvodi od žitarica i mahunarki
Apstrakt
This document specifies a method for the determination of the biometric characteristics of husked or
milled rice kernels.
Životni ciklus
...
Izvorni dokument i stepen usklađenosti
EN ISO 11746:2022, identičan
ISO 11746:2020, identičan
Veza sa BAS standardima
Radni materijal
Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Пријавите се