nsBAS EN 15634-3:2024

Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 3: Hazelnut (Corylus avellana) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in chocolate by real-time PCR


Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:16
Метода усвајања:Proglašavanje
Језик:engleski
Издање:1.
Датум реализације:26.04.2024
Предвиђени датум наредне фазе:25.06.2024
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
Директиве:
882/2004, Regulation (EC) No 882/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 onofficial controls performed to ensure the verification of compliance with feed and food law, animal health and animal welfare rules
ICS:
07.100.30, Mикрoбиoлoгиja хрaнe
67.190, Чoкoлaдa

Абстракт
This document specifies a method for the detection of hazelnut (Corylus avellana) in chocolate. Real-time PCR (Polymerase chain reaction) detection of hazelnut is based on an152 bp (base pair) sequence from the corA 1 gene of hazelnut.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
EN 15634-3:2023, идентичан

Веза са BAS стандардима

Радни материјал

Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се