nsBAS EN ISO 21872-1/A1:2024

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the determination of Vibrio spp. - Part 1: Detection of potentially enteropathogenic Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus - Amendment 1: Inclusion of performance testing of culture media and reagents


Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:9
Метода усвајања:Proglašavanje
Језик:engleski
Издање:1.
Датум реализације:26.04.2024
Предвиђени датум наредне фазе:25.06.2024
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
07.100.30, Mикрoбиoлoгиja хрaнe

Абстракт

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
EN ISO 21872-1:2017/A1:2023, идентичан
ISO 21872-1:2017/Amd 1:2023, идентичан

Радни материјал

Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се