nsBAS EN ISO 21872-1/A1:2024

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the determination of Vibrio spp. - Part 1: Detection of potentially enteropathogenic Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus - Amendment 1: Inclusion of performance testing of culture media and reagents


Opće informacije
Status:Projekt
Broj stranica:9
Metoda usvajanja:Proglašavanje
Jezik:engleski
Izdanje:1.
Nadnevak realizacije:26.04.2024
Predviđeni nadnevak naredne faze:25.06.2024
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
07.100.30, Mikrobiologija hrane

Apstrakt

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
EN ISO 21872-1:2017/A1:2023, identičan
ISO 21872-1:2017/Amd 1:2023, identičan

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Пријавите се