nsBAS ISO 23942:2024

Determination of hydroxytyrosol and tyrosol content in extra virgin olive oils - Reverse phase high performance liquid chromatography (RP-HPLC) method


Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:17
Метода усвајања:Korice
Језик:engleski
Издање:1.
Датум реализације:26.04.2024
Предвиђени датум наредне фазе:25.06.2024
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.200.10, Живoтињскe и биљнe мaсти и уљa

Абстракт

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
ISO 23942:2022, идентичан

Веза са BAS стандардима

Радни материјал

Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се