nsBAS EN ISO 8586:2024

Sensory analysis - Selection and training of sensory assessors


Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:42
Метода усвајања:Proglašavanje
Језик:engleski
Издање:2.
Датум реализације:26.04.2024
Предвиђени датум наредне фазе:25.06.2024
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
03.100.30, Упрaвљaњe људским рeсурсимa
67.240, Oсjeтилнa aнaлизa

Абстракт
This document specifies criteria for the selection of and procedures for the training of trained sensory assessors and expert sensory assessors for food and beverages, as well as home and personal care products. It is applicable to all industries concerned with the evaluation of products by the sense organs. This document supplements the information given in ISO 6658.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
EN ISO 8586:2023, идентичан
ISO 8586:2023, идентичан

Веза са BAS стандардима

Радни материјал

Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се