nsBAS EN ISO 27971:2024

Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology


Опште информације
Статус:Пројекат
Број страница:60
Метода усвајања:Proglašavanje
Језик:engleski
Издање:3.
Датум реализације:26.04.2024
Предвиђени датум наредне фазе:25.06.2024
Технички комитет:BAS/TC 43, Храна
ICS:
67.060, Житaрицe, мaхунaркe и прoизвoди oд житaрицa и мaхунaрки

Абстракт
This document specifies a method of determining, using an Alveograph, the rheological properties of different types of dough obtained from common wheat flour (Triticum aestivum L.) produced by industrial milling or laboratory milling. It describes the Alveograph test and how to use a laboratory mill to produce flour in two stages: —    stage 1: preparation of the wheat grain for milling to make it easier to separate the bran from the endosperm; —    stage 2: the milling process, including breaking between three fluted rollers, reduction of particle size between two smooth rollers and the use of a centrifugal sieving machine to grade the products.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
EN ISO 27971:2023, идентичан
ISO 27971:2023, идентичан

Веза са BAS стандардима

Радни материјал

Сaмo члaнoви тeхничкoг кoмитeтa имajу приступ рaднoм мaтeриjaлу. Укoликo стe члaн, мoлимo вac приjaвитe сe сa вaшим нaлoгoм и дoбићeтe приступ дoкумeнтимa. Пријавите се