BAS EN ISO 2171:2011

Žitarice, mahunarke i sporedni proizvodi – Određivanje ukupnog sadržaja pepela spaljivanjem


Опште информације
Статус: Важећи
Број страна: 14
Језик: Енглески
Издање: 1.
Метода усвајања: Proglašavanje
Датум објаве: 30.05.2011
Технички комитет:
...

Апстракт
ISO 2171:2007 specifies a method for determining the ash yielded by cereals, pulses and their milled products intended for human consumption. The source materials covered are: a) grains of cereals; b) flours and semolinas; c) milled products (bran and high bran content products, sharps); d) mixed cereal flours (mixes); e) cereal by-products other than milled products; and f) pulses and their by-products. ISO 2171:2007 is not applicable to starches and starch derivatives (see ISO 3593), to products intended for animal feeding stuffs (see ISO 5984), or to seeds.

Животни циклус
...

Изворни документ и степен усаглашености
  • EN ISO 2171:2010, идентичан
  • ISO 2171:2007, идентичан