prBAS ISO 1003:2026

Spices and condiments — Whole/pieces and ground dried ginger (Zingiber officinale Roscoe) — Specification


Opće informacije
Status:Projekt
Broj stranica:13
Metoda usvajanja:Korice
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Nadnevak realizacije:31.10.2025
Predviđeni nadnevak naredne faze:13.11.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.220.10, Mirodije i začini

Apstrakt
This document specifies requirements for dried ginger (Zingiber officinale Roscoe) in whole/pieces and ground forms. Annex A specifies a method for the determination of calcium. Recommendations for storage and transport conditions are given in Annex B.

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
ISO 1003:2025, identičan

Veza sa BAS standardima

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Пријавите се