prBAS ISO 1003:2026
Spices and condiments — Whole/pieces and ground dried ginger (Zingiber officinale Roscoe) — Specification
Opće informacije
Status:Projekt
Broj stranica:13
Metoda usvajanja:Korice
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Nadnevak realizacije:31.10.2025
Predviđeni nadnevak naredne faze:13.11.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.220.10, Mirodije i začini
Apstrakt
This document specifies requirements for dried ginger (Zingiber officinale Roscoe) in whole/pieces and ground forms.
Annex A specifies a method for the determination of calcium.
Recommendations for storage and transport conditions are given in Annex B.
Životni ciklus
...
Izvorni dokument i stepen usklađenosti
ISO 1003:2025, identičan
Veza sa BAS standardima
Radni materijal
Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Пријавите се