prBAS ISO 17645:2026
Dry-cured ham — Specification
Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:11
Metoda usvajanja:Korice
Jezik:engleski
Izdanje:1.
Datum realizacije:31.10.2025
Predviđeni datum naredne faze:13.11.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.120.10, Meso i mesni proizvodi
Apstrakt
This document specifies the production and hygiene requirements for dry-cured ham and establishes a system of analytical methods to ensure the quality of dry-cured ham. This document also specifies the requirements for transport, storage, packaging and labelling.
This document is applicable to both dry-cured ham and non-ready-to-eat dry-cured ham. This document is also applicable to dry-cured ham production.
Životni ciklus
...
Izvorni dokument i stepen usklađenosti
ISO 17645:2025, identičan
Radni materijal
Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se