BAS EN ISO 712-1:2025

Žitarice i proizvodi od žitarica - Određivanje sadržaja vlage – Dio 1: Referentna metoda


Opšte informacije
Status: Važeći
Broj strana: 20
Jezik: Engleski
Izdanje: 2.
Metoda usvajanja: Proglašavanje
Datum objave: 18.06.2025
Tehnički komitet:
...

Apstrakt
This document specifies a routine reference method for the determination of the moisture content of cereals and cereal products. This document applies to: wheat, rice (paddy, husked and milled), barley, millet (Panicum miliaceum), rye, oats, triticale, sorghum in the form of grains, milled grains, semolina or flour. The method is not applicable to maize and pulses. NOTE            For moisture content determination in maize, see ISO 6540[5]; and for pulses, see ISO 24557[7].

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
  • EN ISO 712-1:2024, identičan
  • ISO 712-1:2024, identičan

Veza sa BAS standardima