prBAS ISO 3632-1:2026

Spices — Saffron (Crocus sativus L.) — Part 1: Specification


Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:10
Metoda usvajanja:Korice
Jezik:engleski
Izdanje:3.
Datum realizacije:31.10.2025
Predviđeni datum naredne faze:13.11.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.220.10, Mirodije i začini

Apstrakt
This document specifies requirements for dried saffron obtained from the pistils of Crocus sativus L. flowers. It is applicable to saffron in filaments, cut filaments and powder forms. Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A.

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
ISO 3632-1:2025, identičan

Veza sa BAS standardima

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se