prBAS EN ISO 5530-1:2026

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph


Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:42
Metoda usvajanja:Proglašavanje
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Datum realizacije:31.10.2025
Predviđeni datum naredne faze:13.11.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.060, Žitarice, mahunarke i proizvodi od žitarica i mahunarki

Apstrakt
This document specifies a method using a farinograph for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure or by a constant dough mass procedure. The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.). NOTE            This document is related to ICC 115/1[5] and AACC Method 54-21.02[6].

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
EN ISO 5530-1:2025, identičan
ISO 5530-1:2025, identičan

Veza sa BAS standardima

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se