BAS EN ISO 7208:2010
Obrano mlijeko, surutka i mlaćenica - Određivanje sadržaja masti – Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
Opšte informacije
                    Status: Povučen                
                
                    Broj strana: 17
            
                    Jezik: Engleski
                
                    Izdanje: 2.
            
                    Metoda usvajanja: Proglašavanje                
                
                    Datum objave: 02.07.2010                
            Tehnički komitet:
                
            ...
        Apstrakt
                ISO 7208|IDF 22:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of liquid skimmed milk, whey and buttermilk. It is a particularly accurate gravimetric method especially for the purpose of establishing the operating efficiency of cream separators.
ISO 7208|IDF 22:2008 also specifies the reference method for establishing correction tables for procedures with skimmed milk butyrometers.            
        Životni ciklus
...
        Izvorni dokument i stepen usklađenosti
- EN ISO 7208:2008, identičan
 - ISO 7208:2008, identičan