nsBAS EN 15634-4:2024

Prehrambeni proizvodi - Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije - Dio 4: Kikiriki (Arachis hypogaea) - Kvalitativna detekcija specifičnih DNK sekvenci u čokoladi PCR-om u realnom vremenu


Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:16
Metoda usvajanja:Proglašavanje
Jezik:engleski
Izdanje:1.
Datum realizacije:26.04.2024
Predviđeni datum naredne faze:25.06.2024
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
Direktive:
882/2004, Regulation (EC) No 882/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 onofficial controls performed to ensure the verification of compliance with feed and food law, animal health and animal welfare rules
ICS:
07.100.30, Mikrobiologija hrane
67.190, Čokolada

Apstrakt
This document specifies a method for the detection of peanut (Arachis hypogaea) in chocolate. Real-time PCR (Polymerase Chain Reaction) detection of peanut is based on an 86 bp (base pair) sequence from the Ara h 2 gene of peanut.

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
EN 15634-4:2023, identičan

Veza sa BAS standardima

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se