nsBAS EN ISO 21872-1/A1:2024

Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za određivanje Vibrio spp. – Dio 1: Detekcija potencijalno enteropatogenih Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae i Vibrio vulnificus – Amandman 1: Uključivanje ispitivanja performansi hranjivih podloga i reagensa


Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:9
Metoda usvajanja:Proglašavanje
Jezik:engleski
Izdanje:1.
Datum realizacije:26.04.2024
Predviđeni datum naredne faze:25.06.2024
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
07.100.30, Mikrobiologija hrane

Apstrakt

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
EN ISO 21872-1:2017/A1:2023, identičan
ISO 21872-1:2017/Amd 1:2023, identičan

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se