prBAS EN ISO 17715:2026

Flour from wheat (Triticum aestivum L.) - Amperometric method for starch damage measurement


Opće informacije
Status:Projekt
Broj stranica:17
Metoda usvajanja:Proglašavanje
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Nadnevak realizacije:31.10.2025
Predviđeni nadnevak naredne faze:13.11.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.060, Žitarice, mahunarke i proizvodi od žitarica i mahunarki

Apstrakt
This document specifies an amperometric method to determine the content of damaged starch in flour. It is applicable to all flour samples from the industrial or laboratory milling of wheat (Triticum aestivum L.). NOTE 1        Wheat can be milled in the laboratory in accordance with the methods described in ISO 27971[9] or in the BIPEA guidance document BY.102.D[10]. NOTE 2        In the absence of validity studies, the results on semi-wholemeal or wholemeal flour, although able to meet the conditions of repeatability given in Clause 9, require careful interpretation.

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
EN ISO 17715:2025, identičan
ISO 17715:2025, identičan

Veza sa BAS standardima

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Пријавите се