nsBAS EN ISO 2171:2024

Žitarice, mahunarke i sporedni proizvodi – Određivanje ukupnog sadržaja pepela spaljivanjem


Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:16
Metoda usvajanja:Proglašavanje
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Datum realizacije:26.04.2024
Predviđeni datum naredne faze:25.06.2024
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.060, Žitarice, mahunarke i proizvodi od žitarica i mahunarki

Apstrakt
This document specifies a method for determining the ash yield by cereals, pulses and their milled products intended for human consumption. The source materials and products covered are: a)    grains of cereals; b)    flours and semolinas; c)     other milling products (bran and high bran content products, shorts); d)    mixed cereal flours (mixes); e)    cereal by-products other than c) (such as wheat gluten, maize grits, broken rice kernels); f)     pulses and their by-products (flour). This document does not apply to starches and starch derivatives (see ISO 3593), to products intended for animal feeding stuffs (see ISO 5984) or to seeds.

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
EN ISO 2171:2023, identičan
ISO 2171:2023, identičan

Veza sa BAS standardima

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se