nsBAS EN ISO 10272-1/A1:2024
Mikrobiologija u lancu hrane - Horizontalna metoda za dokazivanje prisutnosti i određivanje broja Campylobacter spp. - Dio 1: Metoda dokazivanja - Amandman 1: Uključivanje metoda za molekularnu potvrdu i identifikaciju termotolerantnih Campylobacter spp., upotreba dodatka za rast u Preston bujonu i promjene u ispitivanju performansI hranjivih podloga
Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:30
Metoda usvajanja:Proglašavanje
Jezik:engleski
Izdanje:1.
Datum realizacije:26.04.2024
Predviđeni datum naredne faze:25.06.2024
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
07.100.30, Mikrobiologija hrane
Apstrakt
Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp. and change of the performance testing of culture media
Životni ciklus
...
Izvorni dokument i stepen usklađenosti
EN ISO 10272-1:2017/A1:2023, identičan
ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023, identičan
Radni materijal
Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se