nsBAS EN ISO 10272-1/A1:2024

Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method - Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp., the use of growth supplement in Preston broth and changes in the performance testing of culture media


Opće informacije
Status:Projekt
Broj stranica:30
Metoda usvajanja:Proglašavanje
Jezik:engleski
Izdanje:1.
Nadnevak realizacije:26.04.2024
Predviđeni nadnevak naredne faze:25.06.2024
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
07.100.30, Mikrobiologija hrane

Apstrakt
Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp. and change of the performance testing of culture media

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
EN ISO 10272-1:2017/A1:2023, identičan
ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023, identičan

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Пријавите се