nsBAS EN ISO 5537:2024

Mlijeko u prahu i proizvodi od mlijeka u prahu - Određivanje sadržaja vlage (Referentna metoda)


Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:13
Metoda usvajanja:Proglašavanje
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Datum realizacije:26.04.2024
Predviđeni datum naredne faze:25.06.2024
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.100.10, Mlijeko i obradeni mliječni proizvodi

Apstrakt
This document specifies a method for the determination of the moisture content of all types of dried milk and dried milk products.

Životni ciklus
...

Izvorni dokument i stepen usklađenosti
EN ISO 5537:2023, identičan
ISO 5537:2023, identičan

Veza sa BAS standardima

Radni materijal

Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se