nsBAS EN ISO 5537:2024
Mlijeko u prahu i proizvodi od mlijeka u prahu - Određivanje sadržaja vlage (Referentna metoda)
Opšte informacije
Status:Projekt
Broj stranica:13
Metoda usvajanja:Proglašavanje
Jezik:engleski
Izdanje:2.
Datum realizacije:26.04.2024
Predviđeni datum naredne faze:25.06.2024
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
67.100.10, Mlijeko i obradeni mliječni proizvodi
Apstrakt
This document specifies a method for the determination of the moisture content of all types of dried milk and dried milk products.
Životni ciklus
...
Izvorni dokument i stepen usklađenosti
EN ISO 5537:2023, identičan
ISO 5537:2023, identičan
Veza sa BAS standardima
Radni materijal
Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Prijavite se