psBAS EN ISO 16140-2:2016/A1:2025
Mikrobiologija lanca hrane – Validacija metode – Dio 2: Protokol za validaciju alternativnih (zaštićenih) metoda u odnosu na referentnu metodu - Amandman 1
Opće informacije
Status:Projekt
Broj stranica:30
Metoda usvajanja:Proglašavanje
Jezik:engleski
Izdanje:1.
Nadnevak realizacije:05.06.2025
Predviđeni nadnevak naredne faze:06.06.2025
Tehnički komitet:BAS/TC 43, Hrana
ICS:
07.100.30, Mikrobiologija hrane
Apstrakt
Životni ciklus
...
Izvorni dokument i stepen usklađenosti
EN ISO 16140-2:2016/A1:2024, identičan
ISO 16140-2:2016/Amd 1:2024, identičan
Radni materijal
Samo članovi tehničkog komiteta imaju pristup radnom materijalu. Ukoliko ste član, molimo prijavite se sa vašim nalogom i dobićete pristup dokumentima. Пријавите се